Tokios pavasariškos ir gaivios
salotos. Visą savaitę jau tik ir galvoju, kad greičiau tas pavasarius, kad
saulė ilgiau ir labiau šviestų, dienos džiugintų ir oras atšiltų. Taip
begalvojant ir salotas sumeistravau tokias ryškias ir spalvingas.
Porcijos 2.
Užtruksite apie 10 min.
1 sauja rukola;
1 sauja sultenių;
100 g marinuotų mažųjų aštuonkojų;
100 g vyšninių pomidorų;
2 agurkai;
Saujelė marinuotų alyvuogių;
Žiupsnis druskos;
1 v. š. alyvuogių aliejaus;
Šlakelis citrinos sulčių.
Į lėkštes dedame salotas, griežinėliais pjaustytus agurkus ir alyvuoges, per pusę perpjautus pomidorus, aštuonkojus. Pabarstome druska, apšlakstome citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą